Bottom post of the previous page:
tak jak pisałem wcześniej - nie ma problemudyskusja poza licytacją
- artkras
- -#Honorowy Członek Klubu
Pieniążki z aukcji oraz wpłat osobistych zostały Julci przelane.
W sumie uzbieraliśmy 1000zł
Dla przypomnienia:
Wpłaty osobiste: Adam LABISZ, Paweł PLEWA, Robert Adam DUDEK, Robert ZYCH.
Poszczególne aukcje wygrali: Szarooka, Kulus12, Bernard, artkras, L1ZakZiz, duda_master, Zandal - kolejnoś przypadkowa
Przedmioty na aukcję ofiarowali: Firma TANGANIKA-KONIN, Bernard, Timus, Topielec, Robsoniks, L1ZakZiz, artkras - kolejnośc również przypadkowa
Mamy nadzieję, że uzbierana kwota przyczyni się po części do tego, że Julcia będzie mogła nadal cieszyc się urokami i kolorami otaczającego świata.
Życzymy jej wiele radości oraz tego aby z jej twarzy nigdy nie schodził usmiech - pozdrawiamy serdecznie
W sumie uzbieraliśmy 1000zł
Dla przypomnienia:
Wpłaty osobiste: Adam LABISZ, Paweł PLEWA, Robert Adam DUDEK, Robert ZYCH.
Poszczególne aukcje wygrali: Szarooka, Kulus12, Bernard, artkras, L1ZakZiz, duda_master, Zandal - kolejnoś przypadkowa
Przedmioty na aukcję ofiarowali: Firma TANGANIKA-KONIN, Bernard, Timus, Topielec, Robsoniks, L1ZakZiz, artkras - kolejnośc również przypadkowa
Mamy nadzieję, że uzbierana kwota przyczyni się po części do tego, że Julcia będzie mogła nadal cieszyc się urokami i kolorami otaczającego świata.
Życzymy jej wiele radości oraz tego aby z jej twarzy nigdy nie schodził usmiech - pozdrawiamy serdecznie
"Lepiej się nie odzywać i uchodzić za głupca,
niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
- Mark TWAIN -
Pozdrawiam
Artur
niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
- Mark TWAIN -
Pozdrawiam
Artur
- Bernard
- -#Forum Expert
Właściwie to nie dostałem potwierdzenia, czy moje przesyłki dotarły do odbiorców, ale rozumiem, że brak zgłoszenia oznacza, że dotarły
Ja wciąż czekam na jedną przesyłkę
edit: Już otrzymałem
Ja wciąż czekam na jedną przesyłkę
edit: Już otrzymałem
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2011, 20:45 przez Bernard, łącznie zmieniany 1 raz.
Bernard
-
- -#Senior Expert
Witajcie kochani
Przepraszam, że nie odzywałam się tak długo - przyczyny niezależne ode mnie.
Jesteśmy po ostatniej najważniejszej kontroli- operowane oczko jest w 100% zdrowe, udało sie nawet cofnąć minimalne zmiany. No może nie cofnąć a usunąć. Drugie oczko wymaga monitu jeszcze przez jakiś czas, ale specjaliści uspokajają twierdzeniem, ze już nic się stać nie powinno. Wierzymy im i nie posiadamy się z radości.
Jesteśmy ogromnie wdzięczni za pomoc finansową jak i tę w modlitwach i zbielałych kciukach. O ileż łatwiej jest walczyć mając za plecami tak wielkie poparcie i moc pozytywnych myśli. To nieoceniona pomoc i wsparcie. Pewnie się powtarzam, ale żadne słowa nie opiszą wdzięczności, a Julcia choć mała z pełną świadomością przesyła Wam dziecięcego buziaka.
Cóż mogę dodać - nie po raz pierwszy okazaliście piękne serca i dumna jestem, że poznałam takich ludzi Wy i należę do takiego forum jak Nasze.
Buziam i ja.
Przepraszam, że nie odzywałam się tak długo - przyczyny niezależne ode mnie.
Jesteśmy po ostatniej najważniejszej kontroli- operowane oczko jest w 100% zdrowe, udało sie nawet cofnąć minimalne zmiany. No może nie cofnąć a usunąć. Drugie oczko wymaga monitu jeszcze przez jakiś czas, ale specjaliści uspokajają twierdzeniem, ze już nic się stać nie powinno. Wierzymy im i nie posiadamy się z radości.
Jesteśmy ogromnie wdzięczni za pomoc finansową jak i tę w modlitwach i zbielałych kciukach. O ileż łatwiej jest walczyć mając za plecami tak wielkie poparcie i moc pozytywnych myśli. To nieoceniona pomoc i wsparcie. Pewnie się powtarzam, ale żadne słowa nie opiszą wdzięczności, a Julcia choć mała z pełną świadomością przesyła Wam dziecięcego buziaka.
Cóż mogę dodać - nie po raz pierwszy okazaliście piękne serca i dumna jestem, że poznałam takich ludzi Wy i należę do takiego forum jak Nasze.
Buziam i ja.
Luna/Ewa
Nie ma większej zarazy, niż rozkosz zmysłowa, dana ludziom przez naturę.
Nie ma większej zarazy, niż rozkosz zmysłowa, dana ludziom przez naturę.
-
- -#Forum Senior
- Kontakt:
- Andzin-San
- -#Senior Expert
- Radek
- -#Klubowicz
- Kontakt: